اجرای انواع سقف های کاذب
حال به نوع ساختار و اجرای انواع سقف های کاذب می پردازیم و در این بخش می آموزیم که بخش های مختلف آن به چه شکلی هستند و چه ویژگی هایی دارند. این سازه معمولا در مواردی مانند : پوشش تاسیسات زیر پوشش اصلی، آکوستیک کردن محیط (آکوستیک)، هدایت و جلوگیری از اتلاف دما و تنظیم رطوبت، نورپردازی مناسب و … به کار می رود. نوآوری و ساخت اولیه این محصول از کشور آلمان بوده که با تکنولوژی آلمان بهترین اجرا را در آن خواهیم داشت.
خدمات نصب انواع سقف های کاذب
برای خرید و اطلاع از هزینه نصب سقف کاذب می توانید با شرکت آکس طرح و ساخت، تولید کننده و نماینده کناف در ایران با بیش از 50 سال تجربه در این زمینه تماس گرفته و از خدمات بازسازی ساختمان، طراحی دکوراسیون داخلی و سایر خدمات ما بهره ببرید.
دلایل محبوبیت سقف های کاذب چیست؟
- سرعت اجرای بسیار بالا و نحوه اجرای وسیع تری
- زیبایی و تنوع رنگ
- قابلیت تعویض آسان
- این سقف ها به نگهداری کمی نیاز دارند
- طول عمر زیاد
- سبک شدن بار سقف و ساختمان با توجه به وزن کم
- امکان دسترسی آسان به تاسیسات با توجه به فاصله ایجاد شده تا سقف
- قابلیت شستشو و هزینه نگهداری پایین
معایب سقف کاذب
از معایب سقف کاذب به دو مورد می توان اشاره نمود :یکی اینکه سقف کاذب ارتفاع اتاق را کمی کاهش می دهد، زیرا در زیر سقف اصلی نصب می شود. مورد دوم هم مقاومت و استحکام این سقف مانند سقف اصلی نیست و در برابر حوادث طبیعی امکان تخریب آن وجود دارد.
انواع سقف کاذب
این سازه بهصورت گچی، چوبی، فلزات رنگین، پیویسی، شیشهای، آهنی، ورقهای فلزی روکشدار، آلومینیومی، کامپوزیت و غیره تولید می شود که در هر صورت قابلیت اجرا بهصورت واحد و یا با هم را داراست. سقف های کاذب انواع مختلفی دارند که از محبوب ترین و پرکاربردترین آن ها می توان به سقف فلزی، سقف کناف (کی پلاس)، سقف کشسان، سقف پی وی سی و سقف شبکه اشاره نمود.
ویدیو نحوه اجرای سقف کاذب
همانطور که در ویدئوی زیر اجرای محصولات را مشاهده می کنید، این پوشش ها علاوه بر مزایای بسیاری که دارند، از جلوه ای بی نظیر و شیک برخوردار هستند و فضای داخلی ساختمان شما را کاملا متحول می کنند. همچنین نور پردازی های قابل اجرا ( نور مخفی ) یکی از ویژگی های بصری بسیار زیبا و پرطرفدار در آنها می باشد.
نحوه اجرای انواع سقف های کاذب
سقف کاذب به سقف اصلی و دیوارهای اطراف متصل می گردد و سازه اصلی بار آن را تحمل می کند. این سازه برای عایق نمودن سقف در برابر صدا و حرارت، اجرای نورپردازی های دکوراتیو و پوشش سیم های تاسیسات کاربرد دارد و در اکثر خانه های امروزی می توان نمونه های مختلف آن را مشاهده کرد. این سقف ارتفاع اتاق را کاهش می دهد. به همین منظور برای جلوگیری از ایجاد فضایی محدود و تنگ آن را لزوما دیوار به دیوار اجرا نمی کنند. امروزه با خلق ایده های جدید، طرح های متنوعی برای این سقف ارائه می شود که می توان با توجه به سلیقه و دکوراسیون مورد نظر آن ها را انتخاب نمود. طراحی سقف های کاذب از جمله جذاب ترین موضوعات در معماری می باشد.
با استفاده از این نوع سقف ها می توان تغییری اساسی در دکوراسیون داخلی به وجود آورد. این سقف ها با طراحی های منحصر بفرد و جذاب دکوراسیون را زیباتر نشان می دهند و جلوه ای متفاوت به آن می بخشند. از قابلیت های ویژه سقف های کاذب این است که می توان در آن نورپردازی انجام داد و فضایی دکوراتیو و دلنشین به نمایش گذاشت.
کاربرد سقف کاذب در بخش های مختلف ساختمان
گاهی سازه های کاذب برای تاکید بر یک نقطه از منزل مانند اتاق نشیمن (تی وی روم) اجرا می شود. این کار می تواند ایده ای بسیار جالب و چشمگیر باشد. این سقف یکنواختی فضا را از بین می برد و آن را به مرکز توجه تبدیل می کند. از این سازه نه تنها برای پوشش سقف اتاق بلکه برای سقف حمام و سرویس بهداشتی نیز استفاده می شود. البته سقف هایی که در سرویس ها نصب می شوند اصولاً ضد آب هستند و مقاومت بالایی در برابر نفوذ آب و رطوبت دارند. در تصاویر زیر چند نمونه از طراحی های پروژه سقف کاذب را مشاهده می نمایید.
سقف کاذب مناسب حمام و سرویس بهداشتی
همانطور که در قسمت بالا گفته شد شما می توانید این پوشش ها را در انواع واحد های مسکونی، اداری و یا تجاری استفاده کنید. استفاده از این محصولات در حمام و یا سرویس بهداشتی به دلیل مقاوم بودن آنها در برابر رطوبت بسیار مناسب است. همچنین این سقف کاذب به دلیل داشتن تنوع می تواند علاوه بر پوششی که بر روی تاسیسات ایجاد می کند جلوه ای زیبا به داخل سرویس بهداشتی و حمام شما دهد.
نمونه ای دیگر از پوشش های در حمام می تواند باشد. استفاده از پوشش کاذب در حمام می تواند حمام شما را بسیار متفاوت و جذاب جلوه دهد. همچنین جنس پوشش مورد استفاده در حمام پی وی سی خواهد بود، به این دلیل که پوشش های پی وی سی در محیط های مرطوب مقاومت بسیار بالا و خوبی دارند. این مصحولات تولید شده از پلاستیک پلی وینیل کلراید می باشند که مقاومت بالایی در برابر عوامل خارجی دارد.
اجرای انواع سقف های کاذب آشپزخانه
همانطور که می دانید قلب فعال و نقطه دید بصری واحدهای مسکونی، آشپزخانه می باشد. از این رو طراحی و دکوراسیون این بخش از خانه از اهمیت بالایی برخوردار است. با انتخاب متریال مناسب، نصب و اجرای آن زیبایی و جذابیت آشپزخانه را دوچندان نمایید. البته سقف های کاذب را نه تنها برای آشپزخانه، که برای سایر قسمت های خانه مانند اتاق نشیمن (تی وی روم)، سرویس های بهداشتی، اتاق خواب نیز به کار می برند. کاربرد این سقف ها غیر از فضاهای مسکونی، برای فضاهای اداری، تجاری، آموزشی، درمانی و غیره نیز روز به روز در حال افزایش می باشد.
سقف کاذب اتاق نشیمن tv room
تی وی روم یا همان اتاق نشیمن بخشی از سالن پذیرایی خانه می باشد. در واقع فضایی از خانه است که در آن تلویزیون قرار می گیرد و افراد خانواده برای تماشای تلویزیون و معاشرت در آنجا جمع می شوند. برای طراحی و اجرای اتاق نشیمن از متریال های جدید و مدل های مدرن، کلاسیک و دکوراتیو بهره می گیرند. متریال های جدید و پرطرفدار شامل کناف، کشسان و پی وی سی PVC می باشد. از این سازه ها برای دکور سقف و دیوار استفاده می کنند. این سازه ها علاوه بر زیباسازی فضا و تنوع در طرح و رنگ، به عنوان پوششی برای کابل های برق و تاسیسات عمل می کنند.
اجرای انواع سقف های کاذب برای اتاق خواب
هدف از طراحی و دکور اتاق خواب ایجاد محیطی برای حفظ آرامش و امنیت شماست.طراحی و دکوراسیون مناسب اتاق خواب می تواند آن را به یک فضای تازه و زیبا تبدیل نماید. اجرای متریال کاذب برای اتاق خواب والدین، جوان و کودک هر کدام با توجه به سلیقه و فضای موجود انجام می شود. کاربر گرامی برای مشاهده تصاویر بیشتر به بخش گالری مراجعه نمایید.
قیمت فروش و اجرای انواع سقف های کاذب
تنوع زیاد مصالح و نوع اجرای سقف کاذب، مزید برعلت شده که در بازار ساختمان، اختلاف قیمت فراوانی وجود داشته باشد. متاسفانه مانند سایر صنف های اقتصادی و اجرایی در صنعت ساختمان نیز افراد مبتدی و تازه کار هستند که با قیمت گذاری نامناسب، کارفرما را به سمت بدبینی و بیراهه هدایت می کنند. زمانی که کارفرما جهت بررسی و برآورد هزینه متریال کاذب با شرکت های معتبر ارتباط برقرار می کند، امکان ضرر از لحاظ هزینه، اجرا و کیفیت به حداقل می رسد.
برآورد هزینه نهایی
سپس کارفرما به طور مستقیم با کارشناس مربوطه وارد تعامل و بررسی می گردد. کارشناس متخصص با بررسی دقیق که شامل خواسته کارفرما، کاربری، محل اجرا، استاندارد اجرا و موارد متعدد دیگر می شود، هزینه را بین 95 تا 100 درصد نزدیک به هزینه نهایی اتمام پروژه برآورد می کند. قیمت سقف های کاذب با توجه به زیرسازی، مصالح، صفحات پوششی و در نهایت نمای سازه کاذب تعیین می گردد. موارد دیگری چون محل اجرا، ارتفاع، سختی کار، مدت زمان و … بر قیمت گذاری تاثیر مستقیم دارند.
نحوه قیمت گذاری فروش و اجرای انواع سقف های کاذب
در بحث قیمت گذاری 70 درصد برای تهیه مصالح و سی درصد برای هزینه اجرا محاسبه می گردد. لازم به توضیح است که در بین فعالان، پیمانکاران، شرکت ها، نیروهای اجرایی و حتی تارگت ها و دفترچه های رسمی قیمت گذاری برخی عملیات ها و تامین مصالح به صورت متری محاسبه نمی گردد و با توجه به مصالح مصرفی و اجرت نیروی اجرا، قیمت سقف کاذب تعیین می گردد.
برای نمونه سقف کاذب سرویس یا حمام به ابعاد 2 تا 5 مترمربع در هیچ مصالح و اجرایی به صورت متری محاسبه قیمت نمی شود. معمولا در عرف صنف های ساختمانی، مصالح و اجرا تا 30 مترمربع به صورت توافقی برآورد قیمت و هزینه می گردد. در ضمن تمامی خدمات تخصصی تامین مصالح و اجرای سقف های کاذب از ابتدا تا انتها در مجموعه قابل انجام می باشد.
برای کسب راهنمای خرید سقف کاذب، بهره مندی از مشاوره رایگان و بازدید از محل پروژه با کارشناسان شرکت آکس طرح و ساخت در ارتباط باشید. لیست قیمت سقف کاذب را با یک تماس در دست خواهید داشت.
خدمات فروش و اجرای انواع سقف های کاذب
شرکت آکس طرح و ساخت نماینده پخش، اجرا و فروش کناف مفتخر است در خدمت مشتریان گرامی باشد. این شرکت دارای گواهینامه ISO 9001:2000 از شرکت URS انگلیس گواهی تایید صلاحیت فنی از وزارت کار در زمینه های خدمات نیروی انسانی، تامین نگهداری و تعمیر تاسیسات، گواهی مجری درجه یک گازرسانی از سازمان نظام مهندسی و دارای صلاحیت پیمانکاری و رتبه 3 ساختمان و 4 تاسیسات از سازمان برنامه و بودجه می باشد. برای بهره مندی از راهنمای خرید سقف کاذب، مشاوره رایگان و سایر خدمات با کارشناسان مجرب آکس تماس بگیرید.
سلام خسته نباشید ممنون میشم بفرمایید آیا سپری سقف کاذب هم دارید
سلام برای اطلاع از هرینه نصب و….با شماره های درج شده تماس بگیرید.