در حال بارگذاری لوگو
انواع سقف کاذب

انواع سقف کاذب

طراحی و اجرای انواع سقف کاذب نقش مهمی در پوشش دهی تأسیسات زیر سقف اصلی، آکوستیک سازی فضا، ایجاد حجم های دکوراتیو، جلوگیری از رطوبت و اتلاف دما، ایجاد بستر نورپردازی مدرن متناسب با فضا می باشد. علاوه بر اینها سقفهای کاذب برای تزئین و دکور سقف به کار می روند و جلوه و نمای زیبایی به محیط میدهند.

انواع سقف کاذب از نظر جنس و متریال

سقف های کاذب به صورت گچی، چوبی، فلزی، پی وی سی، آهنی، آلومینیومی، کامپوزیت و غیره تولید می شوند که به صورت واحد و یا ترکیبی نصب و اجرا می گردند. طراحی سقف های کاذب بسیار متنوع صورت می پذیرد، از این رو تغییر اساسی در دکوراسیون داخلی به وجود می آورند. این سازه ها با طراحی های منحصر به فرد و جذاب دکوراسیون را زیباتر نشان می دهند و جلوه ای ویژه به آن می بخشند. از قابلیت های ویژه سقف کاذب این است که می توان در آن نورپردازی انجام داد و فضایی دکوراتیو و دلنشین به نمایش گذاشت.

انواع سقف کاذب از نظر جنس و متریال

پرکاربردترین سقف های کاذب

در ادامه با ما همراه باشید تا با پرفروش ترین سقفهای کاذب و کاربرد آنها آشنا شوید. تنوع سقفهای کاذب بی شمارند و برای انتخاب و دکور سقف محدودیتی ندارید.

سقف کاذب رابیتس

سقف کاذب رابیتساین سازه حتما باید در زمان ساخت ساختمان نصب و اجرا گردد. نصب سقف رابیتس به این صورت است که ابتدا میلگردهایی را به سقف جوش می دهند، سپس فویل های رابیتس را به میلگردها جوش می دهند. در آخر هم در محل هایی که جوشکاری انجام شده، گچکاری صورت می گیرد. از مزایای این سازه می توان به دسترسی آسان به مصالح، طرح پذیری متنوع و سرعت اجرای آن اشاره نمود. این سقف دارای معایبی نظیر مصرف زیاد گچ، وزن زیاد، سرعت اجرای پایین و محدودیت آب و هوایی هنگام گچکاری می باشد.

سقف کاذب کناف

فروش سقف کاذب کناف

از ارزانترین نمونه های سقف کاذب به شمار می رود و در اکثر ساختمان های امروزی به کار برده می شوند. این سازه به صورت پنل های گچی مسطح به سقف اصلی نصب می شود و در دو مدل سقف کاذب کناف یکپارچه و سقف کاذب کناف مشبک اجرا می گردد. سقف یکپارچه کناف از یک زیرسازی فولادی سبک وزن ساخته شده که پنل های گچی روکش دار بر روی آن نصب می گردد. سقف مشبک کناف از سازه های سپری و تایل های سقفی به صورت یک شبکه تشکیل شده که توسط آویز به سقف اصلی متصل می شوند. از مزایای سقف کناف وزن بسیار سبک و قیمت ارزان آن می باشد. علاوه بر آن، این سازه نیاز به رنگ آمیزی ندارد و تعمیر و نگهداری آن آسان است. سقف کاذب کناف در دو نوع دکوراتیو و ساده، طراحی و اجرا می گردد.

سقف کاذب شبکه

سقف کاذب شبکه کناف

پوشش های کاذبی هستند که به سقف کاذب مشبک نیز نامیده می شوند. در نصب و اجرای این سازه از انواع اتصالات و قطعات فلزی که اندازه های یکسانی دارند استفاده می شود که به صورت شبکه ای به یکدیگر متصل می گردند. این شبکه ساخته شده توسط آویزهایی از جنس تسمه فولادی و یا سیم فولادی به زیر پوشش اصلی متصل می گردند. ابعاد این سازه ها 60*60 می باشد. از مزایای این سازه این است که مانع انعکاس سر و صدای ساختمان و در نتیجه باعث کاهش آلودگی صوتی می شوند. نصب سریع و آسانی دارند و تعمیر و نگهداری آنها نیز بسیار ساده و راحت می باشد.

سقف کاذب پی وی سی

سقف کاذب پی وی سی

PVC نوعی پلاستیک سخت (پلی وینیل کلراید) و جزء فرآورده های نفتی به حساب می آید، به همین دلیل کاملا ضد آب بوده و در برابر رطوبت دچار آسیب نمی شود. سازه پی وی سی کاربردهای مختلفی مثل کفپوش، کابینت و سقف کاذب دارد. از ویژگی های مهم این سازه این است که کاملا ضد حریق بوده و با محیط زیست سازگاری دارد. سقف پی وی سی به دلیل مقاومت و استحکام بالایی که دارد بهترین گزینه برای حمام و سرویس بهداشتی می باشد.

سقف کاذب کشسان

سقف کاذب کشسان

سقف کشسان از محبوب ترین و جذاب ترین انواع سقف کاذب به شمار می رود و با توجه به ویژگیهای آن قابلیت نصب در هر محیطی دارد. وزن بسیار سبکی دارد و تنوع در محصولات و توسعه در طرح ها از ویژگی های بارز این محصولات می باشد. از دیگر مزایای این سازه عایق صدا، رطوبت، حرارت و فیلترینگ نور بوده و قابل شستشو و نظافت می باشد. یکی از معایب سقف کشسان این است که لامپ هایی که برای نورپردازی درنظر می گیرید باید زیر 40 وات باشند.

سقف کاذب چوبی

طراحی سقف کاذب چوبی

این سازه حس گرم و دلپذیری را به بیننده القا می کند و تأثیر شگرفی بر دکوراسیون داخلی دارد. این سقف مزایای بسیاری از جمله طرح های زیبا و متنوع، ایجاد نورپردازی های خاص و کاهش انتقال سر و صدا بین طبقات مختلف ساختمان دارد. از این سازه برای دکوراسیون داخلی فضاهای خاص استفاده می کنند.

سقف کاذب فلزی

انواع سقف کاذب فلزی

سقف کاذب فلزی چند سالی است که از محصولات پرطرفدار می باشد و از دلایل آن هم می توان به نصب و راه اندازی آسان، طول عمر، مقاومت در برابر تغییر دما و رطوبت اشاره نمود. علاوه براین سقف فلزی در برابر آتش سوزی نیز مقاوم می باشد. از معایب این سقف قیمت بالا و ناسازگاری با بعضی از دکوراسیون های کلاسیک می باشد.

مزایای نصب انواع سقف کاذب

  • سقف کاذب قابلیت جا به جایی دارد و هزینه اجرای آن در مقایسه با تعمیر و بازسازی سقف اصلی ارزان تر خواهد بود.
  • این سقف نقش بسیاری در جذب صدا دارد بنابراین از انتقال سر و صدا بین طبقات جلوگیری می کند.
  • تعمیر سازه کاذب آسان است.
  • این سقف لوله ها و سیم کشی های رد شده در سقف اصلی را پوشش می دهد.
  • اجرای سازه کاذب نقش بسزایی در بهینه سازی مصرف انرژی دارد؛ زیرا از هدر رفت انرژی گرمایشی و سرمایشی جلوگیری می کند.
  • با استفاده از سازه کاذب می توان نورپردازی های بسیار زیبا در فضای مورد نظر اجرا نمود.
  • اگر سازه کاذب درست اجرا شود، می تواند مصرف سوخت در ساختمان را به حداقل برساند.
  • نصب عایق های حرارتی و اجرای سازه کاذب بدون هیچ نوع درز می تواند انتقال حرارت را کاهش دهد.

مزایای سقف کاذب کی پلاس

معایب سقفهای کاذب

از معایب سقف کاذب به دو مورد می توان اشاره نمود :یکی اینکه سقف کاذب ارتفاع اتاق را کمی کاهش می دهد، زیرا در زیر سقف اصلی نصب می شود. مورد دوم هم مقاومت و استحکام این سقف مانند سقف اصلی نیست و در برابر حوادث طبیعی امکان تخریب آن وجود دارد.

قیمت انواع سقف کاذب

تنوع زیاد مصالح و نحوه اجرای انواع سقف کاذب، مزید برعلت گردیده که در بازار ساختمان، اختلاف قیمت فراوانی وجود داشته باشد. متاسفانه مانند سایر صنف های اقتصادی و اجرایی در صنعت ساختمان نیز افراد مبتدی و تازه کار هستند که با قیمت گذاری نامناسب، کارفرما را به سمت بدبینی و بیراهه هدایت می کنند. زمانی که کارفرما جهت بررسی و برآورد هزینه متریال کاذب با شرکت های معتبر ارتباط برقرار می کند، امکان ضرر از لحاظ هزینه، اجرا و کیفیت به حداقل می رسد.

برآورد هزینه نهایی

سپس کارفرما به طور مستقیم با کارشناس مربوطه وارد تعامل و بررسی می گردد. کارشناس متخصص با بررسی دقیق که شامل خواسته کارفرما، کاربری، محل اجرا، استاندارد اجرا و موارد متعدد دیگر می شود، هزینه را بین 95 تا 100 درصد نزدیک به هزینه نهایی اتمام پروژه برآورد می کند. قیمت سقف های کاذب با توجه به زیرسازی، مصالح، صفحات پوششی و در نهایت نمای سازه کاذب تعیین می گردد. موارد دیگری چون محل اجرا، ارتفاع، سختی کار، مدت زمان و … بر قیمت گذاری تاثیر مستقیم دارند.

برای کسب راهنمای خرید انواع سقف کاذب، بهره مندی از مشاوره رایگان و بازدید از محل پروژه با کارشناسان شرکت آکس طرح و ساخت در ارتباط باشید. لیست قیمت انواع سقف کاذب و جدیدترین لیست قیمت کناف را با یک تماس در دست خواهید داشت.

نحوه قیمت گذاری فروش و اجرای انواع سقف کاذب

در بحث قیمت گذاری 70 درصد برای تهیه مصالح و سی درصد برای هزینه اجرا محاسبه می گردد. لازم به توضیح است که در بین فعالان، پیمانکاران، شرکت ها، نیروهای اجرایی و حتی تارگت ها و دفترچه های رسمی قیمت گذاری برخی عملیات ها و تامین مصالح به صورت متری محاسبه نمی گردد و با توجه به مصالح مصرفی و اجرت نیروی اجرا، قیمت سقف کاذب تعیین می گردد.

برای نمونه سقف کاذب سرویس یا حمام به ابعاد 2 تا 5 مترمربع در هیچ مصالح و اجرایی به صورت متری محاسبه قیمت نمی شود. معمولا در عرف صنف های ساختمانی، مصالح و اجرا تا 30 مترمربع به صورت توافقی برآورد قیمت و هزینه می گردد. در ضمن تمامی خدمات تخصصی تامین مصالح و اجرای سقف های کاذب از ابتدا تا انتها در مجموعه قابل انجام می باشد.

نوشته های مرتبط

کلمات کلیدی را وارد نمایید