در حال بارگذاری لوگو
دیوارپوش سلولزی

دیوارپوش سلولزی

محبوبیت دیوارکوب ها در صنعت دکوراسیون داخلی موجب گردیده تا شرکت ها و برند های مختلف برای جذب مشتری های بازار ایده های زیادی را از خود اراه دهند. دیوارپوش سلولزی ، دیوار پوش هایی هستند که با جدیدترین روش های بین المللی برای حفظ سلامت جامعه و همچنین محیط زیست طراحی و تولید شده است. در واقع می توان این نوع پوشش ها را یکی از خاص ترین ایده ها برای تغییر دکوراسیون انواع فضاها محسوب کرد. دیوارپوش پی وی سی هم از جمله دیوارپوش های محبوب می باشد.

این دیوار پوش ها ویژگی های مختلفی دارند که ما در این مقاله به آنها خواهیم پرداخت.

مزایای دیوارپوش سلولزی

این پوشش در نقاشی ساختمان به عنوان یک پوشش صنعتی به کار می رود.

عایق و خنک کننده حرارت

دیوارپوش سلولزی باعث کاهش اتلاف حرارت ساختمان در زمستان می شود. تمام ساختمان هایی که از طریق این دیوار پوش ها پوشیده شده اند، مقداری از گرما را از دست می دهند و باعث خنک شدن هوا می شود.

در نتیجه، از بار خنک کننده ساختمان کاسته می گردد و هوا مستقیماً از طریق دریچه های جانبی به داخل ساختمان تهویه می شود.

مزایای دیوارپوش سلولزی

دیوارکوب سلولزی عایق صدا

آلودگی صوتی یکی از آلودگی های محیطی است که برای انسان نیز مضر است. به خصوص صوت های مداوم که در نتیجه بازگشت امواج صوتی پس از برخورد با سطوح ایجاد می شوند. این صداها باعث کاهش حساسیت گوش به صداها می شوند.

اگر به مدت ده دقیقه در محیطی که این آلودگی های صوتی وجود دارد قرار بگیرید، لازم است برای جبران اثرات، 20 دقیقه در یک محیط کاملاً آرام استراحت کنید.

تأثیرات غیرمستقیم صداهای ناخواسته بر روی افراد، عصبی بودن، تحریک پذیری شدید، گرفتگی عضلات و اختلالات ذهنی و خستگی جسمی و حتی گاهی سرگیجه می باشد. سلولز ۴۱% از آلودگی های صوتی را کاهش میدهد.

عدم نیاز به زیرسازی

عدم نیاز به زیرسازی جدی و اجرای این محصول در تمام سطوح، سرعت این کار را افزایش می دهد و در عین حال هزینه را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.

به عنوان مثال، روند ساخت و ساز عمومی در ساختمانهای بیشتر مناطق ایران به گونه ای است که ابتدا پس از چیدمان آجرها، گچ و ساختمان آن انجام می شود. این مرحله در بعضی از مناطق مرطوب کشور به جای گچ و سیمان سفید جایگزین می شود. با استفاده از این پوشش، سفید کاری های لازم کاملاً برداشته می شود. سلولز به راحتی بر روی کاشی اجرا می شود و نیازی به حذف کاشی نیست.

ضد الکتریسیته ساکن

این دیوار پوش به دلیل ساختار الیاف، گرد و غبار و مولکول های سوزان هوا را جذب نمی کند.

طبق آزمایشات صورت گرفته، مشخص شده است که الیاف سلولزی حداقل فرم هایی را برای الکتریسیته ساکن ایجاد می کنند. دلیل این پدیده جذب رطوبت توسط الیاف سلولز و پنبه است.

سلولز از تشکیل انرژی الکتریکی در الیاف جلوگیری می کند. به دلیل ساختار این پوشش متشکل از رزینهای سلولزی، الیاف پنبه و رنگدانه معدنی، هیچ یک از اجزای تشکیل دهنده این محصول راکد نیستند و بنابراین رگه های جذب گرد و غبار را در سقفها و بالای رادیاتورها مشاهده نمی کنیم.

مقاومت دیوارپوش سلولزی در برابر آتش و احتراق

این دیوار پوش ها نقش و تاثیر بسیار گسترده ای در برابر جلوگیری از آتش سوزی کامل ساختمان دارد.

ترک ها را بپوشانید

این دیوار پوش همچنین از ترک احتمالی سقف و دیوارها جلوگیری می کند. این امر به ویژه در هنگام بازسازی ساختمان های قدیمی بیشتر صدق می کند.

قابلیت استفاده در مناطق مرطوب

دیوار پوش سلولزی رطوبت هوا را تا حدودی جذب می کند، اما لایه عایق باید متناسب با میزان رطوبت هوا انتخاب شود تا مقاومت کلی لایه افزایش یابد.

  • مقاومت در برابر ضربه
  • عدم وجود بو و مواد فرار
  • کاهش بازتاب مستقیم نور
  • تغییر رنگ نامحدود
  • سرعت بالا را اجرا کنید
  • قابلیت طراحی به اشکال مختلف
  • توانایی ترمیم

این محصول به دلیل عواملی مانند باران و قرار گیری مستقیم در معرض نور خورشید قابل استفاده در فضای باز نیست، اما می توان با افزودن یک لایه عایق (رزین) در مناطقی مانند سقف حمام از آن استفاده کرد.

این پوشش حاوی فرمالدئید نیست و مقدار فلزات سنگین مانند کادمیوم، مس، کبالت، آرسنیک، سرب و روی، که گاهی اوقات می تواند باعث مشکلات بهداشتی و زیست محیطی شود، تقریباً صفر است.

5/5 - (1 امتیاز)
آخرین مقالات تیم فنی آکس (مشاهده همه)

نوشته های مرتبط

کلمات کلیدی را وارد نمایید