دیوار کاذب چیست و چه کاربردی دارد؟

زمان مطالعه: 7 دقیقه

دیوار کاذب یا دیوار خشک یکی از روش‌های نوین و پرکاربرد در طراحی دکوراسیون داخلی است. این دیوارها به دلیل ویژگی‌هایی مانند سبک‌وزن بودن و نصب آسان، در صنعت ساخت و ساز خشک و میان معماران محبوبیت یافته‌اند. درای وال علاوه بر جداسازی فضاها و ایجاد حریم خصوصی، به‌عنوان گزینه‌ای ایده‌آل در بازسازی و نوسازی ساختمان‌ها شناخته می‌شود.

هر سوالی دارید از کارشناسان ما بپرسید...
تماس با ما 02122334402

نصب و اجرای دیوار کاذب با ارزان ترین قیمت

مزایای دیوار کاذب گچی

دیوار کاذب گچی به‌صورت پیش‌ساخته عرضه می‌شوند و نیاز به تجهیزات پیچیده ندارند، بنابراین در پروژه‌های مسکونی، تجاری و اداری بسیار کاربردی هستند. دیوارهای کاذب با ارائه حریم خصوصی و بهبود زیبایی و کارایی محیط‌های داخلی، به‌عنوان یک انتخاب برتر در دکوراسیون داخلی مطرح هستند.

  • کاهش زمان و هزینه ساخت
  • عایق حرارتی و صوتی
  • نصب سریع و آسان
  • قابلیت پذیرش انواع پوشش‌های دیواری

قیمت دیوار کاذب

عاملیت های رسمی کناف قیمت گذاری را براساس جدول و تارگت شرکت کی پلاس انجام می دهند. معمولا در محاسبات مهندسی و کارشناسی هفتاد درصد برای مصالح دیوار کاذب کناف و سی درصد برای هزینه اجرا و هزینه های جانبی برآورد می شود.

با توجه به نظارت موجود تخطی از قیمت گذاری امکان پذیر نیست.

حتی در زمینه اجرای عاملیت های رسمی شرکت کی پلاس، مدیرفنی های دوره دیده حضور دارند. این افراد مورد اعتماد شرکت کی پلاس در عاملیت آنها و نظارت دائم آنها بر پروژه ها می باشند. گزارش پروژه های اجرایی را به شرکت کی پلاس ارسال می کنند. همه چیز اعم از قیمت مصالح و استاندارد اجرا، با کیفیت و نظارت کامل انجام می شود.

هر سوالی دارید از کارشناسان ما بپرسید...
تماس با ما 02122334402

بهترین سقف برای آشپزخانه

نقش دیوار کاذب DRYWALL

این پوشش کاذب برای نوع غیر باربری که نقش تقسیم فضای داخلی یک ساختمان را دارد، به کار می رود. می توان گفت دیوار کاذب را بیشتر برای اصلاح دیوار یا تکمیل سازه مورد استفاده قرار می دهند.

به عنوان مثال دیوارهای کاذب را برای محل هایی که به خوبی عایق نیستند به کار می برند تا دیوار را در برابر حرارت، برودت و صدا عایق نمایند. درای وال ها دارای طرح و نقش و نگارهای فراوانی می باشند. این امر دلیل استقبال بسیاری از افراد برای اجرای دیوار کناف گردیده است.

دیوار کاذب به دیوار خشک (Drywall) نیز معروف می باشد.

نمونه کارهای طراحی و اجرای دیوار کاذب کناف

انواع دیوار کاذب آماده

از محبوب ترین و پرمصرفترین دیوار های کاذب می توان به دیوار کی پلاس (کناف) اشاره کرد که نمونه جدید دیوار های کاذب می باشد که به تازگی وارد بازار شده است. انواع دیوار خشک کناف با توجه به کاربرد و مکانی که نصب می‌شوند، در دسته‌های مختلف قرار می‌گیرد. در ادامه انواع Drywall را به‌طور خلاصه معرفی می‌کنیم:

1. درای وال پانل گچی ساده (RG)

درای وال پانل گچی ساده‌ترین و رایج‌ترین نوع دیوار کناف است. معمولا در مکان‌هایی که کاربری و شرایط خاصی ندارند، درای وال پانل گچی ساده (Regular Board) به کار می‌رود.

2. درای وال کناف مقاوم در برابر رطوبت (MR)

این نوع از درای وال کناف در مکان‌های مانند آشپزخانه‌ها و سرویس بهداشتی‌های بهداشتی نصب می‌شود. دیوار خشک مقاوم در برابر رطوبت (Moisture Resistant Board) برای فضاهایی که رطوبت‌شان کمتر از 90% است به خوبی عمل می‌کنند. این سبک مصالح را در رنگ و طرح می‌توان با  سرامیک کف آشپزخانه هماهنگ در نظر گرفت.

3. دیوار خشک مقاوم در برابر آتش‌سوزی (FR)

این مدل دیوار خشک کناف از پنل‌هایی با الیاف و شیشه تشکیل شده، و در برابر حریق بسیار مقاوم است. دیوار خشک مقاوم در برابر آتش‌سوزی، در صورت بروز حادثه تا زمان تقریبی 3 ساعت دچار حریق نمی‌شود. این دیوار کاذب مناسب فضاهای عمومی، اتاق های سرور و … می باشد.

4. Drywall مقاوم در برابر رطوبت و آتش‌سوزی (FM)

این مدل بسیار مقاوم در مکان‌هایی کاربرد دارد که هم رطوبت بالاست، و هم خطر حریق وجود دارد؛ مانند چاه‌های تاسیساتی. این پنل‌ها در زبان انگلیسی به Fire & Moisture Resistant Board معروف هستند.

5. درای وال سیمانی (سمنت برد)

یک دیوار سبک است که در دیوارهای داخلی یا خارجی که همیشه با آب در تماس هستند، به کار می‌رود. درای وال سمنت هم یکی از انواع دیوار خشک است که کاربرد قابل توجهی دارد. این مدل دیوار مناسب فضاهایی چون استخر، حمام، نما و … می باشد.

نصب و اجرای انواع دیوار کاذب

نصب و اجرای انواع دیوار کاذب ارزان

همانطور که می دانید از کناف علاوه بر طراحی و دکور سقف برای طراحی و اجرای دیوار کناف نیز بهره می برند. دیوار کاذب کناف سازه ای آماده و سبک بوده و نصبی آسان دارد. دیوار کناف علاوه بر نصب آسان، قابلیت جداسازی و انتقال سازه به مکان جدید و جا به جایی را نیز دارد.

این دیوار از صفحات روکش دار گچی یا چند لایه که به وسیله پیچ مخصوص روی قاب های فولادی سبک نورد شده و با مقاطع C,U نصب می شوند. برای ضمانت اجرای زیبا، با کیفیت و با دوام دیوارهای کاذب از افراد ماهر و فنی در این زمینه بهره بگیرید.

هر سوالی دارید از کارشناسان ما بپرسید...
تماس با ما 02122334402

نصب و اجرای دیوار کاذب با ارزان ترین قیمت

درای وال پارتیشن

این نوع از دیوار ها همانطور که از اسم آنها مشخص می باشد برای تقسیم کردن یک واحد به بخش های مختلف مورد استفاده قرار می گیرند. بیشترین استفاده از دیوار های کاذب جدا کننده در واحدهای اداری می باشد. معمولا کارفرماها می خواهند واحد را به سلیقه خود دکور کرده و اتاق های بیشتری در یک واحد به وجود بیاورند. بررسی دیوار جدا کننده کناف در این بخش از وب سایت آکس طرح و ساخت.

این محصولات همچنین دارای انواع مختلف شیشه، چوب، گچ و پلاستیک می باشند که در میان آنها می توان گفت در دیوار های گچی بیشترین استفاده را دارند. همچنین به دلیل قابلیت رنگ پذیری که در این محصولات وجود دارد می توانید به راحتی از آنها برای انواع محل ها استفاده کنید.نصب و اجرای دیوار کاذب با ارزان ترین قیمت

هدف اصلی اجرای دیوار کاذب چیست؟ چه زمانی چنین دیواری لازم است؟

در پاسخ باید بگوییم دیوار کاذب به چند دلیل ساخته می شود، اما همه آنها مستقیماً به دلیل پنهان کردن چیزی در پشت آن و یا تقسیم فضای موجود مربوط می شود. در ادامه چند دلیل مهم برای اجرای دیوار کاذب را شرح می دهیم.

  • عایق حرارتی یا عایق صوتی دیوارها: برای فراهم نمودن این عایق ها پشم معدنی یا سایر متریال های مرتبط را پشت پانل های دیوار کاذب قرار می دهند.
  • پوشش دهی اتصالات و سیم کشی ها: گاهی از پانل ها برای پوشش تأسیسات و اتصالات بهره می برند.
  • اهداف تزئینی: اغلب با استفاده از دیوار کاذب، انواع طاقچه های کاربردی در فضای داخلی اتاق ساخته می شود. به طور مثال برای دکور دیوار پشت تلویزیون به کار می رود. دیوارهای کاذب بهترین پوشش برای سیم ها و اتصالات پشت تلویزیون و همچنین طراحی دیوار دکوراتیو و جذاب برای تی وی وال میباشند.
  • تراز دیوارها: تراز کردن دیوارهای موجود، زمانی که دارای درجه انحنای زیادی هستند.
  • تقسیم فضا: علاوه بر اینها، سازندگان مدرن جهت ایجاد پارتیشن های داخلی از این پانل ها بهره می برند. این دیوارها بار را حمل نمی کنند، اما به عنوان تقسیم کننده فضای داخلی به بخش های کوچکتر کاربرد دارند.

نصب و اجرای دیوار کاذب با ارزان ترین قیمت

دیوار کاذب آکوستیک

یکی از بزرگترین مشکلات شهر نشینی شلوغی و سروصدای زیاد می باشد که برای بسیاری از افراد مهم به شمار می رود. دیوار های آکوستیک راه حل بسیار مناسبی برای عایق کردن یک محل پر صدا می باشد و می توانید در بسیاری از محل ها از آن استفاده کنید. این محصولات را بیشتر برای سالن های کنفرانس، کلاس های درس، سالن اجتماعات و بسیاری از واحد های مسکونی استفاده می کنند.

دیوار های کاذب با استفاده از پنل های مخصوصی نصب می شوند و می توان گفت در برابر حرارت نیز عایق بسیار مناسبی می باشد. این محصولات دارای طرح های مختلفی هستند که می توانید از آنها برای دکور کردن انواع واحد ها استفاده کنید. همچنین نوع گچی این محصولات برای نصب در واحدهای مسکونی بسیار مناسب می باشد.

هدف اصلی اجرای دیوار کاذب چیست؟ چه زمانی چنین دیواری لازم است؟

درای وال پوششی

دیوار های کاذب پوششی را بیشتر برای تکمیل نازک کاری مورد استفاده قرار می دهند. نصب این محصولات به دو صورت بی واسطه (با استفاده از چسب) و یا با واسطه (اتصال به پروفیل) انجام می گیرد. می توان گفت  دیوار کاذب را به تنهایی استفاده نمی کنند و بیشتر برای اصلاح دیوار و یا تکمیل یک سازه مورد استفاده قرار می گیرند.

همچنین دیوار های پوششی را برای محل هایی که به خوبی عایق نیستند نیز به مقدار زیادی استفاده می کنند تا دیوار را در برابر حرارت، برودت و صوت عایق کنند. برای اطلاعات بیشتر در مورد دیوار پوششی کناف می توانید به این بخش مراجعه کنید.

هر سوالی دارید از کارشناسان ما بپرسید...
تماس با ما 02122334402

ضخامت دیوار کاذب

ضخامت دیوار کاذب چقدر است؟

دیوارهای خشک دیوارهای موقتی هستند که با رگه هایی از 1⁄2 اینچ (6 میلی متر) تا 5/8 اینچ (16 میلی متر) ورق سنگ (گچ تخته)، فلز 2×3 ثانیه (تقریباً 5×7 سانتی متر) یا 2×4 ثانیه ساخته شده اند.

نکته: اکثر شرکت های نصب از نوارهای مشبک چوبی برای پوشاندن درزهای دیوار خشک استفاده می کنند.


نمونه کارهای نصب و اجرای دیوار کاذب

در ادامه چندین نمونه طراحی و اجرای انواع دیوار کاذب را مشاهده می کنید. شما می توانید از بین تصاویر زیر یکی را انتخاب نمایید و یا طرح دلخواه خود را با کارشناسان ما در میان بگذارید.

نمونه کارهای طراحی و اجرای دیوار کاذب کناف

نحوه قیمت گذاری اجرای knauf و خرید کناف

دیوار دکوراتیو کناف

نمونه کارهای طراحی و اجرای دیوار کناف

دکور دیوار تلویزیون با کناف

آکس کناف

شرکت سبک سازان آکس پارس نماینده و عاملیت شرکت کناف ایران (کی پلاس) انواع دیوار کاذب کناف را بر اساس جدیدترین لیست قیمت کناف کی پلاس برایتان نصب و اجرا می نماید.

هر سوالی دارید از کارشناسان ما بپرسید...
تماس با ما 02122334402
5/5 - (10 امتیاز)

question_answer پرسش و پاسخ‌ها
  • keyboard_arrow_downضخامت دیوارهای کاذب چقدر است؟
    ضخامت دیوارهای کاذب معمولاً بین 6 میلی‌متر تا 16 میلی‌متر است. نوع دیوار و محل نصب آن تعیین‌کننده ضخامت مورد نیاز خواهد بود.
  • keyboard_arrow_downآیا دیوار کاذب عایق صوتی هم است؟
    بله، دیوار کاذب می‌تواند به عنوان عایق صوتی عمل کند. در فضاهایی که نیاز به کنترل صدا وجود دارد، از پانل‌های آکوستیک استفاده می‌شود.
  • keyboard_arrow_downچگونه می‌توانم دیوار مناسب برای پروژه خود را انتخاب کنم؟
    برای انتخاب مناسب‌ترین دیوار کاذب باید ابتدا نیاز خود را شناسایی کنید. آیا نیاز به عایق حرارتی یا صوتی دارید؟ آیا در معرض رطوبت یا آتش هستید؟ مشاوره با یک کارشناس در انتخاب نوع و جنس مناسب کمک‌کننده خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *