مراحل اجرای سقف کاذب
شرکت آکس طرح و ساخت نماینده رسمی شرکت کناف ایران (کی پلاس)، در زمینه فروش، پخش و اجرای سقف کاذب در خدمت مشتریان عزیز می باشد. در ادامه با ما همراه باشید تا در مورد مراحل اجرای سقف کاذب اطلاعات بیشتری کسب کنیم. با توجه به اینکه سقف کاذب انواع گوناگونی دارد، اجرای هر کدام نیز متفاوت می باشد.
سقف کاذب چگونه اجرا می شود؟
سقف کاذب به سقف اصلی و دیوارهای اطراف متصل می گردد و سازه اصلی بار آن را تحمل می کند. این سازه برای عایق نمودن سقف در برابر صدا و حرارت، اجرای نورپردازی های دکوراتیو و پوشش سیم های تاسیسات کاربرد دارد و در اکثر خانه های امروزی می توان نمونه های مختلف آن را مشاهده کرد. این سقف ارتفاع اتاق را کاهش می دهد. به همین منظور برای جلوگیری از ایجاد فضایی محدود و تنگ آن را لزوما دیوار به دیوار اجرا نمی کنند. امروزه با خلق ایده های جدید، طرح های متنوعی برای این سقف ارائه می شود که می توان با توجه به سلیقه و دکوراسیون مورد نظر آن ها را انتخاب نمود. طراحی سقف های کاذب از جمله جذاب ترین موضوعات در معماری می باشد.
آیا دکوراسیون داخلی با سقف کاذب امکان پذیر است؟
در پاسخ به این سوال می توان گفت دکوراسیون داخلی با سقف کاذب قطعا مقرون به صرفه تر و بهترین انتخاب است. با استفاده از این نوع سقف ها می توان تغییری اساسی در دکوراسیون داخلی به وجود آورد. این سقف ها با طراحی های منحصر بفرد و جذاب دکوراسیون را زیباتر نشان می دهند و جلوه ای متفاوت به آن می بخشند. از قابلیت های ویژه سقف های کاذب این است که می توان در آن نورپردازی انجام داد و فضایی دکوراتیو و دلنشین به نمایش گذاشت.
این سازه بهصورت گچی، چوبی، فلزات رنگین، پیویسی، شیشهای، آهنی، ورقهای فلزی روکشدار، آلومینیومی، کامپوزیت و غیره تولید می شود که در هر صورت قابلیت اجرا بهصورت واحد و یا با هم را داراست. متریال های کاذب انواع مختلفی دارند که از محبوب ترین و پرکاربردترین آن ها می توان به سقف فلزی، سقف کناف، سقف کشسان، سقف پی وی سی و سقف شبکه اشاره نمود.
هر کدام از این سقف های کاذب مراحل اجرای متفاوتی دارد که برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به صفحه مربوطه مراجعه نمایید. لازم به ذکر است که اجرای سقف های کاذب سریع، آسان و بسیار مقرون به صرفه تر از روش های سنتی می باشد.
در ویدئوی زیر مراحل اجرای سقف کاذب کناف را مشاهده می نمایید.