دیوار کاذب پوششی

دیوار کاذب پوششی

دیوار کاذب پوششی ساختارهایی هستند که جهت تکمیل نازک کاری (جایگزین گچ وخاک- سفیدکاری)، اصلاح خصوصیات فیزیکی مانند عایق صوت یا حرارت، پوشش معماری و یا بازسازی سطوح دیوار های بنایی موجود در ساختمان مورد استفاده قرار می گیرند که در دو گروه بدون ســازه و یا با زیر سازی فلزی دسته بندی می شوند. بسیاری از مهندسان و طراحان دکوراسیون داخلی در طراحی و اجرای پوشش داخلی ساختمان به دنبال یک متریال با کیفیت، با ظاهری مدرن و زیبا هستند.

ساختار دیوار کاذب پوششی

در ساختار با زیرسازی فلزی، صفحات روکش دار گچی روی یک زیرسازی فلزی که به دیوار زمینه وصل شده اند پیچ می شوند. فضای خالی بین صفحات و دیوار زمینه قسمت مناسبی برای نصب لایه عایق گرما و صوت می باشد. این نوع پوشش کاری راه مناسبی برای غلبه بر مشکلات اجرایی دیوار زمینه مانند ناصافی دیوار است. قرار گرفتن تاسیسات و عایق در فضای خالی بین دیوار و لایه پوششی علاوه بر مسئله خوردگی و کاهش هزینه های مربوط به تعمیرات، دسترسی به تاسیسات و تعمیرات و نگهداری در مرحله بهره برداری را آسانتر می کند. نوع دیوار ها از لحاظ ساختاری مشابه دیوار جدا کننده کناف می باشد، با این تفاوت که پنلها دریک سمت ساختار نصب می شوند و مزیت اصلی اساسی این نوع عدم وابستگی به شرایط دیوار زمینه است. دیوار کاذب پوششی بدون سازه، ساختارهای سریع و كارآمدی جهت بازسازی دیوارهای بنایی قدیمی، پوشش دیوارهای بنایی جدید (نازک کاری) و بهینه سازی حرارتی و صوتی ساختمان ها می باشند. در ساختار این دیوار کاذب پوششی از یک لایه پنل گچی یا پنل مرکب (پنل گچی پوشش شده با لایه عایق) استفاده می شود.

مزایای دیوار کاذب پوششی

دیوارهای پوششی به راحتی نصب می شوند و می توان گفت هنگام اجرای آنها مصالح کمتری نسبت به دیگر نمونه های دیوار کاذب استفاده می شود که خود تاثیر مستقیم بر روی هزینه ها نیز دارد. همچنین این محصولات دارای وزن کمی هستند و مناسب برای واحد هایی می باشند که مقاوم در برابر زلزله ساخته شده اند. در استفاده از این محصولات محدودیتی وجود ندارد و حتی می توانید با استفاده از آنها یک دیوار 10 متری را نیز پوشش دهید. می توانید از این محصولات برای بازسازی واحد های قدیمی و یا برای نازک کاری و پوشش دیوار های یک واحد نوساز استفاده کنید و در مدت زمان کوتاهی استفاده خود را انجام دهید. گفتنی است که می توانید بر روی این دیوارها مانند سقف کاذب رنگ بزنید و به سلیقه خود آن را دیزاین کنید.
از دیگر مزایای دیوار پوششی می توان به موارد ذیل اشاره نمود:

  • عایق مناسب در برابر حرارت، برودت و صورت
  • نصب آسان در زمان کوتاه
  • طول عمر بالا
  • افزایش کمتر ضخامت دیوار نسبت به نمونه های دیگر دیوار
  • آسیب نرساندن و تاسیسات
  • قیمت مقرون به صرفه
  • رنگ پذیری

قیمت نصب دیوار پوششی

در صورتی که تصمیم به ساخت یا بازسازی منزل،‌ محیط اداری و یا هر گونه فضاهای داخلی را دارید، شرکت آکس طرح و ساخت به عنوان نماینده کناف ایران در تهران با ۳۰ سال تجربه و به کارگیری کارشناسان مجرب آماده خدمت رسانی،‌ مشاوره و اجرای پروژه شماست. برخی از توانمندی های این مجموعه فروش و اجرای خدمات کناف، فروش کناف (‌اعم از دیوار پوششی کناف‌ )‌ بازسازی،‌ خاک برداری و سایر خدمات در پروژه های عمرانی و ساختمانی است. جهت بهره مندی از مشاوره،‌ بازدید و خدمات بی شمار این شرکت تنها کافیست با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.

دیوارهای پوششی با سازه متصل به دیوار زمینه

در این ساختار صفحات روکشدار گچی بر روی یک زیرسازی فلزی که به دیوار زمینه متصل است پیچ می شوند. وجود فاصله آزاد میان صفحات و دیوار زمینه فضای تاسیساتی مناسبی را جهت نصب لایه عایق ایجاد می نماید و عبور تاسیسات الکتریکی و مکانیکی آن هم بدون نیاز به شیارزنی ایجاد می نماید. این نوع پوشش کاری راه حل مناسبی جهت غلبه بر مشکلات اجرایی دیوار زمینه نظیر ناشاقولی و ناصافی دیوار و یا شرایط نامناسب جهت اتصال پنل با بوردفیکس (رطوبت، میزان جذب، آلودگی و…) می باشد. به طور مثال با این روش می توان یک پوشش برای دیوارهای برشی بتنی (که پوشش با سایر اندودها بر روی آن دارای محدودیت است) ایجاد نمود. با استفاده از این ساختار، پوشش کاری با ارتفاع تا ۱۰ متر قابل اجرا می باشد. قرار گیری تاسیسات در فضای خالی میان لایه پوششی و دیوار زمینه و دفن نشدن آن در داخل مصالح بنایی، علاوه بر رفع مسئله خوردگی و کاهش هزینه تعمیرات، دسترسی به تاسیسات و تعمیرات و نگهداری در مرحله بهره برداری را نیز آسان می نماید.

دیوارهای پوششی با سازه مستقل از دیوار زمینه

به لحاظ ساختاری، دیوارهای پوششی با سازه مستقل از دیوار زمینه، مشابه دیوارهای جداکننده می باشند؛ با این تفاوت که پنل ها تنها در یک سمت ساختار نصب می شوند. مزیت اصلی این نوع ساختار، عدم وابستگی به شرایط دیوار زمینه است. این نوع پوشش کاری، در موارد زیر قابل استفاده می باشد:

زمانی که دیوار زمینه ناشاقول، ناصاف، سست، دارای شرایط اتصال نامناسب، دارای آلودگی و یا شرایط نامساعد دیگری باشد.
زمانی که پوشش کاری با ارتفاع بیش از ۳ متر مورد نظر باشد.
زمانی که نصب بارهای طره ای با بارگذاری و محاسبات استاتیکی مشخص، مورد نظر باشد.
زمانی که فاصله تاسیساتی زیادی جهت تعبیه لایه عایق و یا عبور تاسیسات حجیم مورد نیاز باشد
زمانی که اجرای ساختار با کد حریق مد نظر باشد. (به طور مثال در مقاوم سازی دیوارهای بنایی در برابر حریق در ساختمان های در حال بهره برداری)
زمانی که استقلال کامل پوشش از دیوار زمینه مد نظر باشد (به طور مثال در بعضی از پروژه های مرمت و احیای ساختمان های تاریخی، جهت حفاظت از دیوار زمینه در زمان بهره برداری امروزی از بنا، می توان بدون آسیب به دیوار زمینه یك پوشش ایجاد نمود).
دیوارهای پوششی با سازه مستقل از دیوار زمینه در انواع W625, W626, W628, W629, W630 وجود دارد.
دیوار های پوششی بدون سازه

دیوارهای پوششی بدون سازه، ساختارهای سریع و كارآمدی جهت بازسازی دیوارهای بنایی قدیمی، پوشش دیوارهای بنایی جدید (نازک کاری) و بهسازی حرارتی و صوتی ساختمان ها می باشند. در این ساختار از یک لایه پنل گچی یا پنل مرکب (پنل گچی پوشش شده با لایه عایق) استفاده می شود. صفحات مذکور، بدون زیرسازی فلزی و به وسیله چسب خمیری مخصوصی به نام بوردفیکس (یا به وسیله بتونه درزگیر Kplus) مستقیما به دیوار زمینه متصل می شوند. درزهای میان این صفحات به وسیله نوار و بتونه مخصوص درزگیری شده و بدین ترتیب سطحی یکپارچه حاصل می شود. سطح بدست آمده قابلیت اجرای رنگ، کاغذ دیواری و پوشش های دیگر را خواهد داشت. این روش در شرایط زیر قابل استفاده می‌باشد:

دیوار زمینه شاقول، صاف، مستحکم، فاقد رطوبت و عاری از هر گونه آلودگی باشد.
فاصله میان لایه پوششی و دیوار زمینه محدود باشد.
ارتفاع پوشش کاری حداکثر ۳ متر باشد.

دیوارهای پوششی کی پلاس دارای ساختاری بسیار خوب و مناسب هستند که برای تکمیل کردن، عایق بندی و پوشش معماری و حتی نوسازی ساختمان ها از آن استفاده می شود. نحوه اجرای دیوار پوششی kplus با سازه به این شکل است که صفحات روکش دار گچی بر روی زیرسازی پیج شده و می تواند در حالت متصل به دیوار و جدا از دیوار اجرا و نصب شود. این محصول با سازه مستقل از دیوار زمینه در انواع متخلف W629 , W628b , W628a , W626 , W625 وجود دارد که هر کدام ویژگی های خود را دارد.

مزایای اجرای دیوار پوششی کی پلاس:
  • سهولت در اجرا
  • سرعت بالا در اجرا
  • قابلیت رنگ آمیزی بالافاصله پس از نصب
  • دور ریز بسیار کم مواد و مصالح

جهت اطلاع از قیمت و سفارش خرید محصولات کی پلاس، اجرا و سایر خدمات می توانید با شرکت آکس طرح و ساخت، نماینده رسمی کی پلاس در ایران، تولید کننده و عرضه کننده این محصولات تماس حاصل فرمایید.

آخرین مقالات تیم فنی آکس (مشاهده همه)

کلمات کلیدی را وارد نمایید