دیوارپوش بتنی چیست؟
دیوارپوش بتنی یکی از پرکاربردترین پوششها در دکوراسیون داخلی است که به دلیل زیبایی و کارایی، بهویژه در فضاهای مدرن، مورد استفاده قرار میگیرد. این دیوارپوشها جلوهای خاص و منحصر به فرد به دکوراسیون مینیمالیستی میبخشند. انتخاب درست این نوع دیوارپوشها با توجه به محل نصب و آگاهی از مزایا و معایب آنها میتواند تأثیر زیادی بر رضایت کاربران داشته باشد. دیوارپوشهای بتنی به صورت تایلی و پانلهای بتنی در بازار موجود هستند که در ادامه به بررسی آنها خواهیم پرداخت.
خصوصیات دیوارپوش بتنی
دیوارها همیشه نقش مهمی در جداکنندگی فضاها ایفا میکنند و با استفاده از دیوارپوشهای مناسب میتوان تغییرات چشمگیری در دکوراسیون ایجاد کرد. امروزه، دیوارپوشهای متنوعی مانند کاغذ دیواری، دیوارپوشهای MDF، PVC و دیوارهای کاذب کناف به کار برده میشوند. دیوارپوش بتنی با مزایای فراوان خود، جایگاه ویژهای در بازار دکوراسیون داخلی پیدا کرده است. یکی از مهمترین ویژگیهای دیوارپوش بتنی، استحکام بالای آن است که مقاومت زیادی در برابر ضربه و فشار دارد.
دیوارپوشهای بتنی به دلیل دوام و پایداری بالا، گزینهای ایدهآل برای فضاهای پررفتوآمد و محیطهایی هستند که نیاز به پوششی مقاوم دارند. همچنین، این دیوارپوشها به سادگی تمیز میشوند و نگهداری آسانی دارند که این ویژگیها آنها را به انتخابی عالی برای خانهها و فضاهای تجاری تبدیل کرده است.
مزایا و معایب دیوارپوش بتنی
مزایا:
- استحکام و دوام بالا: مقاومت در برابر ضربه و فشار.
- ظاهر مدرن و زیبا: مناسب برای دکوراسیونهای مینیمالیستی و مدرن.
- نگهداری آسان: قابلیت تمیز شدن و نگهداری با کمترین هزینه.
همچنین می توانید این محصولات را با استفاده از متریال های دیگر نیز در مکان های اداری، تجاری و مسکونی برای دکور کردن یک محل به شکل مدرن استفاده کنید. این نوع دیوارکوب مانند آجر ها هم در نمای بیرونی و هم در نمای داخلی بنا به کار می روند و حمل کردن آنها به علت استحکامی که دارند کار سختی نیست. این دیوارپوش ها در برابر آتش سوزی کاملا مقاوم هستند و به دلیل طول عمر بالایی که دارد باعث شده تا زمانی که بنا پا بر جای است این دیوارپوش ها نیز وجود داشته باشند. همچنین دیوارپوش بتنی دارای صرفه ی اقتصادی نیز هستند.
کاربرد دیوارکوب های بتنی
از دیوارپوش بتنی می توان برای بسیاری از محل ها استفاده کرد و محدودیت خاصی برای این پوشش ها وجود ندارد. البته باید بگوییم که این نوع از پوشش ها بیشتر برای سبک های مدرن مورد استفاده قرار می گیرند و با توجه به اینکه دارای یک سطح صیقلی هستند، رنگ پذیری نیز دارند و می توانید با استفاده از رنگ های مختلف آنها را تزیین کرد. همانطور که گفته شد استفاده از این دیوارپوش ها محدودیت خاصی ندارد و می توان برای بسیاری از این محل ها آنها را استفاده کرد، اما این محصولات را در برخی از محل ها مانند کافی شاپ، مراکز تجاری و هنری، رستوران، فودکورت و دکوراسیون داخلی منزل، بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند.
این محصولات در دو مدل مختلف نیز وجود دارند که عبارت است از : پنل سه بعدی بتنی و پنل ساده بتنی.
پنل سه بعدی بتن اکسپوز
این دیوار ها تمام ویژگی هایی را که در بالا برای شما ذکر کردیم دارند و دارای طرح های سه بعدی هستند که می توان در داخل و یا بیرون از ساختمان آنها را مورد استفاده قرار داد. همچنین دیوارپوش بتنی سه بعدی را به علت داشتن استحکام بسیار بالا در بسیاری از محل ها به صورت ترکیبی با دیوارپوش های سنگی مورد استفاده قرار می گیرند. پنل های بتن اکسپوز نصب آسانی دارند و اجرای آنها در مدت کوتاهی انجام می گیرد و می توان گفت مراقبت و نگهداری آنها بسیار آسان می باشد.
این محصول همچنین به علت داشتن قابلیت رنگ پذیری می تواند در دکوراسیون داخلی بسیار چشم نواز باشد. استفاده از آن برای اجرای یک دکور مناسب انتخاب خوبی به شمار می رود. نصب این محصولات بدین صورت است که ابتدا سطح زیرین را با استفاده از زیرسازی صاف می کنند. میزان تحمل بار دیوار را می سنجند. اگر قابلیت نصب دیوارپوش بتنی برای آنها فراهم بود، با استفاده از چسب های مخصوص دیوارکوب را بر روی دیوار فیکس می کنند. استفاده از چسب معمولا در دکوراسیون داخلی استفاده می شود. در صورتی که پنل ها را در قسمت بیرونی ساختمان قرار دهند، با استفاده از ملات آنها را بر ثابت می کنند.
مزایا دیوارپوش بتنی
اگر این مطلب را با دقت مطالعه کرده باشید با بیشتر مزایای این نوع از دیوارپوش ها آشنایی پیدا کرده اید. اما در اینجا تمامی مزیت های دیوارپوش بتنی را برای شما بازگو خواهیم کرد.
- ضد خط و خش و ضد ضربه
- قابلیت نصب در دکوراسیون داخلی و خارجی
- مقاومت در برابر حرارت و آتش سوزی
- دیوارپوش بتنی طول عمر بسیار بالایی دارد
- دارای صرفه ی اقتصادی
- نمای سه بعدی و یونیک
- رنگ پذیری
- نصب در مدت زمان کوتاه
معایب دیوارکوب بتنی
این محصولات نیز مانند دیگر دیوارپوش ها معایبی را دارند که باید به آنها نیز توجه ویژه ای داشته باشید. از معایب دیوارپوش بتنی می توان به موارد زیر اشاره نمود:
- وزن بالا
- سخت بودن حمل و نقل
- هزینه بر بودن نصب و اجرا
- ظاهر نسبتا تکراری
قیمت دیوارپوش بتنی
قیمت این محصولات بسیار متفاوت می باشد و به عوامل بسیاری بستگی دارد. طرح های مختلف، مات بودن و یا براقیت سطح، ضخامت، طراحی برای فضای داخلی و یا خارجی و ابعاد آنها رابطه ای مستقیم با قیمت آنها دارد. درصورتی که می خواهید از این محصولات تهیه کنید و از قیمت دیوارپوش بتنی مطلع شوید، بهترین راه برقرار کردن ارتباط با شرکت و یا نماینده آن می باشد.