در حال بارگذاری لوگو

انواع درای وال با توجه به کاربرد و مکانی که نصب می‌شوند، در دسته‌های مختلف قرار می‌گیرد. در ادامه انواع Drywall را به‌طور خلاصه معرفی می‌کنیم:

  درای وال پانل گچی ساده (RG)

درای وال پانل گچی ساده‌ترین و رایج‌ترین نوع Drywall است. معمولا در مکان‌هایی که کاربری و شرایط خاصی ندارند، درای وال پانل گچی ساده (Regular Board) به کار می‌رود.

  درای وال کناف مقاوم در برابر رطوبت (MR)

این نوع از درای وال کناف در مکان‌های مانند آشپزخانه‌ها و سرویس بهداشتی‌های بهداشتی نصب می‌شود. دیوار خشک مقاوم در برابر رطوبت (Moisture Resistant Board) برای فضاهایی که رطوبت‌شان کمتر از 90% است به خوبی عمل می‌کنند. این سبک مصالح را در رنگ و طرح می‌توان با  سرامیک کف آشپزخانه هماهنگ در نظر گرفت.

  دیوار خشک مقاوم در برابر آتش‌سوزی (FR)

این مدل دیوار خشک کناف از پنل‌هایی با الیاف و شیشه تشکیل شده، و در برابر حریق بسیار مقاوم است. دیوار خشک مقاوم در برابر آتش‌سوزی، در صورت بروز حادثه تا زمان تقریبی 3 ساعت دچار حریق نمی‌شود. این مدل دیوار مناسب فضاهای عمومی، اتاق های سرور و … می باشد.

  Drywall مقاوم در برابر رطوبت و آتش‌سوزی (FM)

این مدل بسیار مقاوم در مکان‌هایی کاربرد دارد که هم رطوبت بالاست، و هم خطر حریق وجود دارد؛ مانند چاه‌های تاسیساتی. این پنل‌ها در زبان انگلیسی به Fire & Moisture Resistant Board معروف هستند.

  درای وال سیمانی (سمنت برد)

درای وال سیمانی یک دیوار سبک است که در دیوارهای داخلی یا خارجی که همیشه با آب در تماس هستند، به کار می‌رود. درای وال سمنت هم یکی از انواع دیوار خشک است که کاربرد قابل توجهی دارد. این مدل دیوار مناسب فضاهایی چون استخر، حمام، نما و … می باشد.

قیمت درای وال و اجرای دیوار خشک به طور کلی از اجرای یک دیوار ماسونری بیشتر است. قیمت دیوار خشک با توجه به برند آن، ابعاد، نوع و همچنین ضخامت درای وال تغییر می‌کند. البته هزینه اجرای درای وال را هم باید در نظر داشت.

اجرای این سازه هرچند ساده و سریع، اما یک کار تخصصی است. پیشنهاد می‌کنیم برای اجرای Drywall از متخصصان باتجربه اجرای دیوار خشک هلدینگ ساختمانی آکس کمک بگیرید.

معایب درای وال در مقایسه با مزایای متعدد آن زیاد به چشم نمی‌آید. مهمترین مواردی که به عنوان معایب Drywall ذکر می‌شوند اینها هستند:

  • دیوار پیش ساخته درای وال در برابر ضربه آسیب‌پذیر، اما قابل تعمیر است.
  • برای اجرای درای وال توصیه می‌شود که نصب آویز حتما روی استادهای گالوانیزه انجام شود.
  • برخی افراد قیمت درای وال را هم یکی از معایب درای وال در نظر می‌گیرند. قیمت دیوار خشک از مصالح سنتی بیشتر است.
  • امکان اجرای نمای سیمان شسته و سنگ روی دیوار خشک در ساختمان وجود ندارد و تنها می‌توان از نمای خشک استفاده کرد.

کلمات کلیدی را وارد نمایید