نصب سقف کاذب

نصب سقف کاذب

در این مقاله می خواهیم بدانیم نصب سقف کاذب چگونه انجام می شود. در سالهای نه چندان دور برای حل برخی چالش های فنی و زیبایی، ایده های زیادی از ذهن طراحان و معماران عبور می کرد. اما به دلیل نبود متریال مناسب در مرحله ایده باقی می ماند. یا اینکه با اجرای مصالح نامناسب مسیر اولیه و اصلی خود را از دست می داد. با پیشرفت و تغییر معماری و ساخت و ساز در عصر مدرن، به طور همزمان و موازی طراحی و ایده متریال های زیادی به عرصه تولید و اجرا در بحث ساخت و ساز افزوده شد.

متریال های کاذب جدید

متریال های کاذب جدید

از جمله این متریال ها سقف کاذب کناف، کشسان، pvc، تایل های شبکه ای و … می باشند. به طوری که همه این مصالح با بررسی دقیق و مطالعه فراوان مورد تایید مجموعه قرار گرفته و با بهترین برندها همکاری دارند. برای مثال در زمینه کناف، شرکت کی پلاس (+K) که برند معتبر در عرصه جهانی و اولین تولید کننده پنل های گچی سبک می باشد. عاملیت رسمی و فعال خود را بیش از دو دهه به مجموعه آکس سپرده است.

یکی از مهمترین چالش های فعالان ساخت و ساز، سقف کاذب مناسب بود که چندین مزایا و کاربرد را با هم ارائه دهد. با توجه به سنگینی متریال های قدیمی تر و نداشتن انعطاف طراحی و اجرایی مصالح زیادی به بازار کار ارائه شد که هر کدام کاربرد، مزایا و معایب خود را داشتند. ساخت و ساز در ایران به دلیل شرایط جغرافیایی و تاریخ پربار دارای شرایط خاص تری می باشد.

نصب سقف کاذب چگونه انجام می شود؟

ایرانیان زیبایی و کارایی فنی را توامان با هم طلب می کنند. در زمینه کارکرد سقف کاذب باید در نظر داشت با توجه به زلزله خیز بودن ایران معمولا باید مصالحی را انتخاب کرد که در زمان تخریب کمترین میزان آسیب را داشته باشند. شرکت آکس طرح و ساخت به دلیل تخصص در تامین، تولید و اجرای انواع متریال، مصالح و سابقه طولانی در امر ساختمان جهت داشتن بازار مالی بهتر تاکید و توجه به یک متریال خاص ندارد و همیشه در تلاش بوده عرضه و اجرا را با بهترین و کاربردی ترین مصالح انجام دهد.

قیمت نصب سقف کاذب

تنوع زیاد مصالح و نوع اجرای سقف کاذب، مزید برعلت شده که در بازار ساختمان، اختلاف قیمت فراوانی وجود داشته باشد. متاسفانه مانند سایر صنف های اقتصادی و اجرایی در صنعت ساختمان نیز افراد مبتدی و تازه کار هستند که با قیمت گذاری نامناسب، کارفرما را به سمت بدبینی و بیراهه هدایت می کنند. زمانی که کارفرما جهت بررسی و برآورد هزینه سقف کاذب با شرکت های معتبر ارتباط برقرار می کند، امکان ضرر از لحاظ هزینه، اجرا و کیفیت به حداقل می رسد.

قیمت سقف کاذب

برآورد هزینه نهایی نصب سقف کاذب

سپس کارفرما به طور مستقیم با کارشناس مربوطه وارد تعامل و بررسی می گردد. کارشناس متخصص با بررسی دقیق که شامل خواسته کارفرما، کاربری، محل اجرا، استاندارد اجرا و موارد متعدد دیگر می شود، هزینه را بین 95 تا 100 درصد نزدیک به هزینه نهایی اتمام پروژه برآورد می کند. قیمت سقف های کاذب با توجه به زیرسازی، مصالح، صفحات پوششی و در نهایت نمای سقف کاذب تعیین می گردد. موارد دیگری چون محل اجرا، ارتفاع، سختی کار، مدت زمان و … بر قیمت گذاری تاثیر مستقیم دارند.

نحوه قیمت گذاری اجرای سقف کاذب

در بحث قیمت گذاری 70 درصد برای تهیه مصالح و سی درصد برای هزینه اجرا محاسبه می گردد. لازم به توضیح است که در بین فعالان، پیمانکاران، شرکت ها، نیروهای اجرایی و حتی تارگت ها و دفترچه های رسمی قیمت گذاری، برخی عملیات ها و تامین مصالح به صورت متری محاسبه نمی گردد و با توجه به مصالح مصرفی و اجرت نیروی اجرا، قیمت سقف کاذب تعیین می گردد.

برای نمونه سقف کاذب سرویس یا حمام به ابعاد 2 تا 5 مترمربع در هیچ مصالح و اجرایی به صورت متری محاسبه قیمت نمی شود. معمولا در عرف صنف های ساختمانی، مصالح و اجرا تا 30 مترمربع به صورت توافقی برآورد قیمت و هزینه می گردد. در ضمن تمامی خدمات تخصصی تامین مصالح و اجرای سقف های کاذب از ابتدا تا انتها در مجموعه قابل انجام می باشد.

جدیدترین طرح های سقف کاذب

در ویدئوی زیر می توانید نمونه ای از اجرای جدیدترین طرح های سقف کاذب را مشاهده نمایید. می توانید برای مشاهده تصاویر به گالری سایت مراجعه نمایید.

نوشته های مرتبط

تماس با ما

با استفاده از روش های زیر میتوانید با ما در تماس باشید.

مهندس مصطفی جعفری فشارکی
مدیریت

davood daliran
پشتیبانی وب سایت و انتقادات و پیشنهادات

تماس با ما

کلمات کلیدی را وارد نمایید