نورپردازی سقف کشسان جزء مهمترین و تخصصی ترین موارد در اجرای سقف کشسان است. در زمان اجرای سقف کشسان و نورپردازی آن بهتر است به میزان فاصله های بین سقف و لامپ دقت شود.
هلدینگ ساختمانی آکس با بیش از 5 دهه تجربه آماده ارائه خدمات در زمینه مشاوره، نصب و اجرای حرفه ای به شما می باشد.
انواع نورپردازی سقف کشسان
به طور کلی سقف های کشسان به چند حالت زیر نورپردازی می شوند:
- بک لایت ( نورپردازی سقف کشسان از پشت )
- آپ لایت ( نورپردازی سقف از جلو )
- ساید لایت ( نور پردازی سقف از بغل )
- کریستال کوارسکی
- نورپردازی لوستر
- نورپردازی هالوژن
نکته: هر کدام از این نورپردازی ها زیبایی و ظرافت خاص خود برخوردارند ولی در این میان، میزان استفاده از بک لایت بیشتر است.
نورپردازی بک لایت (Back light)
نورپردازی بک لایت (Back light) خود حالت های مختلفی دارد که در ذیل به تعدادی از آنها اشاره می شود:
- 1. نور پردازی با ریسه اس ام دی ( ریسه SMD )
- 2. نورپردازی با مهتابی اس ام دی ( مهتابی SMD )
- 3. نور پردازی با فیبر نوری
1. نورپردازی سقف کشسان با ریسه SMD
این ریسه ها دارای مصرف برق پایین هستند و به نسبت نور یک دست و خوبی را ایجاد می کنند. گرما و حرارت ندارند. این ریسه ها در رنگ بندی های مختلف بوده و با برق 220 ولت کار می کند و برای سقف های شفاف و غیر مات که قابلیت عبور نور را داشته باشند، استفاده می شوند.
2. نورپردازی با مهتابی SMD
مهتابی SMD نور بسیار خوبی را ایجاد می کنند و به نسبت این مقدار نور، مصرف بسیار پایین و قیمت مناسبی را دارند. مزیت خوب این مهتابی ها هم این است که می توان آن را به سطح پارچه نزدیک تر کرد. طول عمر بالا و حالت انتخاب درجه حرارت نور از دیگر ویژگیهای مهتابی SMD می باشد.
3. نورپردازی سقف های کشسان با فیبر نوری
فیبر نوری در سقف کشسان حالت نورپردازی کامل را ندارند و نور کمی تولید می کنند و بیشتر برای ایجاد حالت آسمان شب و شبیه سازی ستاره ها استفاده می شود. مصرف و قیمت مناسبی دارند و در برابر نم و رطوبت نیز مقاوم هستند.
توجه: در نور پردازی بک لایت معمولاً فاصله لامپها و ریسه ها از هم 15 سانتیمتر و فاصله نسبت به پارچه سقف کشسان 25 سانتیمتر خواهد بود، همچنین فاصله از لبه ها هم در حالت استاندارد 7 سانتیمتر است. در این صورت نور یک دست خواهد بود و منبع نور مشخص نیست.
نورپردازی سقف کشسان آپلایت ( نورپردازی بیرونی )
نوعی از نور پردازی است که از بیرون سقف نور به محیط و سطح رویه پارچه کشسان تابانده می شود. این نوع از نور پردازی معمولاً در سقف هایی استفاده می شود که حالت غیر نورگذر و لاکر ( آینه ای ) باشند. برای نصب چراغ ها، لوستر ها، دوربین های مدار بسته، سنسورهای هشدار دهنده و … یک تکه از سقف کشسان را به صورت دایره ای برش می دهند و آن شئ مورد نظر را بیرون سقف کشسان نصب می کنند.
نور پردازی ساید لایت
در این نوع نورپردازی می توان از فیبرهای نوری ساید لایت استفاده کرد و به خاطر جریان نداشتن برق و الکتریسیته، قابل استفاده در آب نیز می باشند.
- ایمن و بدون جریان برق، حتی در محیطهای مرطوب.
- انعطافپذیر و قابل استفاده در طراحیهای خاص.
- مناسب برای فضاهای آبی و محیطهایی با رطوبت بالا.
کریستال کوارسکی
کریستال کوارسکی یکی از آیتم های نورپردازی آپلایت است. این نوع از چراغ ها نیز نور با حجم خیلی بالا تولید نمی کند و معمولاً روی پارچه های غیر نور گذر ( سقف کشسان لاکر با نورپردازی ) نصب می شود. این چراغ ها اغلب برای ایجاد حالت شب پر ستاره و تداعی سیاره های روشن استفاده می شوند.
- خلق جلوهای زیبا و شبپرستاره.
- مقاوم در برابر رطوبت و مناسب برای استخرها.
- مصرف انرژی نسبتاً پایین و طول عمر بالا.
نورپردازی سقف کششی لوستر
لوستر و چلچراغ جزء نورپردازی های سنتی و کلاسیک به حساب می آیند. معمولا از لامپ های سفید و زرد در این نور پردازی استفاده می شود. فرآیند نصب و پیاده سازی این نورپردازی در سقف کشسان بسیار ساده است. کافی است که لوستر یا چلچراغ را به سقف اصلی وصل کنید و تنها مقداری فضا برای رد کردن قسمت بالایی لوستر یا چلچراغ در سقف کشسان ایجاد نمایید.
نکته: این نور پردازی در سقف های لاکر (براق یا آینه ای) به دلیل انعکاس نور، مناسب است.
- افزودن جلوهای سنتی و کلاسیک به فضا.
- نصب آسان و تطابق سقف کشسان لاکر با نورپردازی.
- ایجاد نوری گرم و دلپذیر با لامپهای سفید و زرد.
نورپردازی سقف کشسان هالوژن
یکی از نورپردازی سقف های کشسان که کاربرد فراوانی هم دارد، نورپردازی هالوژن است. لامپ هالوژن یک نوع لامپ رشته ای است و در دو رنگ سفید و زرد عرضه می شود. طریقه نصب لامپ هالوژن با لوستر کمی متفاوت است، برای نصب این نور پردازی در سقف می بایست یک نگه دارنده به نام براکت را به سقف اصلی وصل کنیم، سپس لامپ هالوژن را در پلتفرم (نگه دارنده لامپ) قرار داده و سپس پلتفرم را بر روی براکت قرار دهیم و به اندازه پلتفرم، فضایی را در سقف کشسان ایجاد می کنیم و برش می دهیم و پلتفرم را با سقف کشسان هم سطح می کنیم.
- امکان انتخاب رنگ نور (سفید یا زرد) متناسب با محیط.
- سازگار با سقفهای کاذب و کشسان.
- نصب مطمئن با استفاده از براکت و پلتفرم مخصوص.
قیمت نورپردازی سقف کشسان
قیمت نورپردازی سقف کشسان به عواملی مانند نوع نورپردازی (مانند آپلایت، ساید لایت، کریستال کوارسکی یا هالوژن)، متراژ سقف، کیفیت مواد اولیه و تجهیزات استفاده شده بستگی دارد. برای دریافت قیمت دقیقتر میتوانید از آکس کناف استعلام بگیرید.
آکس کناف مجری انواع نورپردازی سقف
شرکت آکس کناف در زمینه اجرای انواع سقف کشسان همراه با نورپردازی های جدید و ویژه در خدمت شما مشتریان محترم می باشد. جهت کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با کارشناسان خود در آکس تماس بگیرید.