در حال بارگذاری لوگو
کناف کاری

کناف کاری

کناف کاری برای بازسازی و نوسازی ساختمان : تعریف کلی کناف صفحات گچی با روکش کاغذ مخصوص می باشد. قدمت کناف به 80 سال می رسد. ورود کناف به ایران در سال 1352 به دلیل نبود زیرساخت و شناخت کافی با شکست مواجه شد. اما ورود مجدد کناف به ایران در بین سالهای 1372 تا 1374 بسیار قوی و مناسب با زمان وقت بود. متخصصان ساختمان همیشه در تلاش بودند که معماری های مختلف و به روز را جایگزین ساخت و ساز سنتی و سنگین کنند.

کناف کاری چیست؟

کناف کاری چیست؟

از معماری سبز گرفته که شروع آن در اروپا و آسیای شرقی با استقبال مواجه نگردید. علی رغم شروع موفق که استفاده از مواد بازیافتی در صنعت ساختمان بود با استقبال عمومی مناسبی رو به رو نشد. یا معماری متابولیسم که بعد از جنگ ژاپن شکل گرفت و حتی اینترنشنال استایل که در اروپا و امریکا رواج پیدا کرده بودند. با روی کار آمدن معماری فرامدرن که پایه آن براساس ساخت و ساز خشک و سبک بود، جایگاه خود را از دست دادند. فعالان حوزه ساختمان، گویی گمشده خود را یافته اند به سرعت به سمت آن سوق پیدا کرده و شروع به ساخت و تولید متریال های مرتبط کردند.

صفحات روکش‌دار گچی کنافکناف یا صفحات گچی و سیمانی یکی از مهمترین مصالح در این نوع ساخت و ساز می باشد. یکی از اولویت های ساختمان در بین همه موارد آن، هزینه مناسب می باشد. کناف در کنار تمام مزایای مثبت هزینه بسیار ارزان و پایین تری نسبت به متریال ها با کاربری مشابه دارد. باتوجه به اینکه کناف در دسته ساخت و ساز سبک و مقاوم در برابر زلزله نیز قرار دارد، وزن بسیار سبک و قابل ملاحظه ای دارد.

وزن کناف کاری در تیپ های مختلف اجرایی A , B بدین شرح می باشد:

وزن کل ساختار تیپ A در یک مترمربع 10.4 کیلوگرم و وزن کل ساختار تیپ B در یک مترمربع 9.9 کیلوگرم می باشد که نسبت به متریال های مشابه بسیار سبک تر است و در زمان حادثه خطری ایجاد نمی کند. به همین دلیل در حوزه ساخت و ساز بسیار مورد استقبال قرار گرفت.

ویژگی ها و مزایای کناف کاری

  • سرعت اجرای بالا
  • هزینه ارزان در بین سقف های کاذب
  • شکل پذیری متنوع
  • قابلیت نورپردازی
  • رنگ آمیزی دلخواه
  • کارکردن انواع دیوارپوش بر روی آن

انواع پنل های کناف و کاربردشان در کناف کاری

  1. پنل های RG یا گچی ساده که برای دکور یا سقف های معمولی استفاده می گردد.
  2. پنل های MR که روکش سبز رنگ معرف آنهاست، برای مکان های مرطوب مانند سرویس بهداشتی، حمام و … کاربرد دارد.
  3. پنل کناف FR با روکش صورتی رنگ که به پنل های مقاوم در برابر حریق معروف می باشند و حتی با دیتیل فنی و اجرایی کارشناسی گردیده، مورد تایید سازمان ایمنی و آتش نشانی می باشد.
  4. پنل کناف FM با روکش سبز تیره تر که دارای الیاف شیشه هستند و برای فضاهایی که نیاز به مقاومت در برابر رطوبت و حریق دارند، به کار می روند.
  5. اکو پانل یا پنل های سیمانی با ضخامت های مختلف تولید و در بازار عرضه می گردند که مناسب کار در نما یا فضاهای خیلی نمناک می باشند.

دیوار آکوستیک کناف

دیوار آکوستیک کناف

برای کناف کاری دیوار تایلهای مختلفی با طرح ها و رنگ های متنوع و البته کاربردهای متفاوت وجود دارد. یکی از این تایلها، تایل های آکوستیک می باشد که به عنوان عایق صدا عمل می کند. در ساخت و سازهای امروزی دیوارهای بنایی با عرض بسیار کم موجب گردیده صدا به راحتی از واحدی به واحد دیگر منتقل می گردد. همینطور در مدارس موسیقی و مکان های مشابه جهت جلوگیری از برون رفت صدا متریال های متنوعی با هزینه های متفاوت وجود دارد. می توان گفت ارزان ترین و کم هزینه ترین دیوار آکوستیک یا عایق کناف می باشد که همانطور که اشاره شد به علت سرعت بالای اجرای کناف بهترین انتخاب می باشد.

نحوه اجرای دیوار عایق آکوستیک به این صورت است که پانل کناف به همراه عایق پشم سنگ با دیتیلی که توسط کارشناس مشخص گردیده، یک دیوار یا سقف آکوستیک به شما می دهد. سپس روی پانل اجرایی به دلخواه نقاشی، کاغذ دیواری و یا هر دیوارپوش متنوع دیگری می توان کار کرد.

آخرین مقالات تیم فنی آکس (مشاهده همه)

نوشته های مرتبط

کلمات کلیدی را وارد نمایید