دیوار جدا کننده کناف یا همان درای وال معروف به دیوار پارتیشن کناف می باشند. این سازه های کاذب غیر باربر هستند و برای تقسیم فضای داخلی به بخش های مختلف به کار می روند. دیوارهای جداکننده کاربری و مزایای بسیاری دارند و امکان استفاده از عایق حرارتی، صوتی و ویژگی های دیگری را نیز فراهم می کنند.
ساختار دیوار جداکننده کناف
قابهای فولادی و صفحات روکشدار گچی اجزای اصلی دیوارهای جداکننده هستند. درزهای موجود میان صفحات مذکور با استفاده نوار و بتونه مخصوص درزگیری شده و پایان کار سطحی یکپارچه و آماده برای رنگ آمیزی ایجاد میشود. علاوه بر رنگ آمیزی میتوان از طرح ها و پوشش های مختلفی برای زیبایی ظاهری کار استفاده کرد. قسمتهای خالی درون آن می توان از انواع عایقهای حرارتی و صوتی استفاده کرد. استفاده و دسترسی به فضای پشتی و داخلی یکی از امکانات مهم دیوار است.
طراحی دیوار جداکننده کناف
دیوارهای جداکننده کناف جزو دیوارهای غیر باربر هستند که برای تقسیمبندی فضای داخلی ساختمانهای مختلف به کار میروند. دیوار کناف از نظر ساختاری به 4 دسته تقسیم میشوند که شامل یک ردیف سازه و یک لایه پنل در هر دو طرف است.
انواع دیوار جداکننده کناف
همانطور که می دانید کناف دیوار جدا کننده به 4 گروه تقسیم می شوند که در ادامه هر یک را شرح می دهیم.
1. دیوار جداکننده W111 :
در واقع W111 ساختار پایه دیوار جدا کننده کناف (کی پلاس) می باشد. ساختاراین دیوار شامل یک ردیف سازه یک لایه پنل در هر طرف می باشد. استفاده از حداقل مصالح ممکن جهت اجرای دیوار، سطح اشغال بسیار کم و سادگی اجرا از ویژگی های این نوع دیوار می باشند. دیوار W111 برای تقسیمات داخلی واحد های مسکونی، اداری و یا هر کاربردی که اجرای یک دیوار با سرعت اجرایی بالا و حداقل مصالح و هزینه مطرح باشد، استفاده می گردد.
- یک ردیف سازه و یک لایه پنل
- حداقل مصالح و فضای اشغال کم
- سرعت اجرای بالا و هزینه کم
- مناسب برای تقسیمات داخلی با نیاز به هزینه پایین و سرعت بالا
2. دیوار جداکننده W112 :
W112 یک دیوار جدا کننده کناف (کی پلاس) با قابلیتهای فنی فراوان است. ساختار این دیوار شامل یک ردیف سازه و دو لایه پنل در هر طرف میباشد. این نوع دیوار علی رغم وزن و سطح اشغال بسیار کم، دارای مشخصات عملکردی بسیار خوبی بوده که بارزترین آنها مقاومت مکانیکی بالای آن است.
دیوار W112 در محلهایی که ارتفاع بلند دیوار مدنظر باشد و یا در محلهایی که در معرض ضربه و یا تحت بارگذاری سنگ، کاشی، کابینت و سایر بارهای طرهای هستند، بکار میرود. دیوارهای لابی، راهرو، راه پله، آشپزخانه، سرویس بهداشتی و مدارس از جمله محلهایی هستند که این ساختار در آنها به کار میرود.
- مقاومت مکانیکی بالا
- عایق صوتی مناسب
- عملکرد قوی در برابر حریق
- مقاوم در برابر ضربه و بارگذاری سنگین
- مناسب برای ارتفاع بلند، لابیها، آشپزخانهها، و مدارس
3. دیوار جداکننده W115 :
دیوار جدا کننده کناف (کی پلاس) W115 در مواردی استفاده می شود که عایق صوتی قابل توجه مورد نظر باشد. ساختار این دیوار شامل دو ردیف سازه و دو لایه پنل در هر طرف می باشد. این دو ردیف سازه به وسیله نوار فوم Kplus از یکدیگر جدا شده که در جلوگیری از عبور صدا از یک سمت دیوار به سمت دیگر نقش مهمی دارد. همچنین نوع زیرسازی به کار رفته در این دیوار، امکان استفاده از عایق های صوتی را در دو لایه امکان پذیر می سازد که نتیجه آن کاهش قابل ملاحضه انتقال صوت از یک سمت دیوار به سمت دیگر می باشد.
- نوار فوم Kplus برای کاهش انتقال صدا
- مناسب برای دیوارهای جداکننده بین واحدهای مسکونی و بخشهای مراقبت ویژه
توجه: W115 ساختار بسیار مناسبی برای دیوارهای جداکننده بین واحدهای مسکونی، اتاق های هتل و بخش های مراقبت ویژه بیمارستان ها به شمار می رود.
4. دیوار جداکننده W116 :
دیوار جدا کننده کناف (کی پلاس) w116 کی پلاس، در محل هایی نظیر سرویس های بهداشتی که حجم و تراکم تاسیسات زیاد است، مورد استفاده قرار می گیرد. ساختار این دیوار شامل دو ردیف سازه و دو لایه پنل در هر طرف می باشد. این دو سازه با فاصله از یکدیگر اجرا شده و با استفاده از برش هایی از پنل، به یکدیگر متصل می شوند. اجرای دو ردیف سازه، امکان عبور تاسیسات مکانیکی را بدون تداخل با زیر سازی فلزی امکان پذیر می سازد.
- امکان عبور تاسیسات مکانیکی بدون تداخل با زیرسازی فلزی
- مناسب برای سرویسهای بهداشتی و محلهای با تراکم تاسیسات زیاد
نکته: علاوه بر سلول های تر، این دیوار در محل قاب های بادبند دار نیز به کار می رود. (در این حالت، بادبند ها در فاصله بین دو ردیف سازه قرار می گیرند)
دیوار جداکننده کناف تأسیساتی
همانطور که از اسمش پیداست دارای قابلیت فنی بسیار بالایی می باشد. دیوار جداکننده کناف دارای یک ردیف سازه و دولایه پنل در هر سمت می باشد. دارای وزن بسیار کم مقاومت مکانیکی بالا و سطح اشغال کم است. این نوع معمولا در ناحیه هایی که ارتفاع زیاد باشد استفاده میشود. همچنین دیوار دارای قدرت جذب بالای صوت و مقاوم برابر آتش سوزی میباشد.
نحوه اجرای دیوار جداکننده کناف
دیوار جداکننده کناف به دلیل فضای خالی درون خود، برای نصب کاشی، سرامیک، رنگآمیزی، و طرحهای مختلف مناسب هستند. این سازهها همچنین امکان استفاده از عایقهای حرارتی و صوتی و عبور سیستمهای تأسیساتی از جمله برقی، مکانیکی و لولهکشی را فراهم میکنند. علاوه بر سرعت بالا در اجرا، این دیوارها دقت بالایی دارند و در ساخت و ساز صنعتی به عنوان سازههای خشک با کیفیت و دقت میلیمتری شناخته میشوند.
ویژگیها:
- مناسب برای نصب کاشی، سرامیک، رنگآمیزی و طرح ریزی
- استفاده از عایقهای حرارتی و صوتی
- عبور سیستمهای تأسیساتی (برق، مکانیکی، لولهکشی)
- سازههای خشک با دقت بالا در اجرا
- سرعت بالا و دقت میلیمتری در ساخت
آکس کناف
شرکت سبک سازان آکس پارس با بیش از 30 سال تجربه، ارائهدهنده سیستمهای دیوار جداکننده کناف است. ما با استفاده از تکنولوژیهای روز و مشاوره تخصصی، به اجرای پروژههای عمرانی، نوسازی و بازسازی فضاهای داخلی پرداخته و با محصولات باکیفیت خود، نیازهای شما را در زمینه عایق صوتی، مقاومت مکانیکی و نصب تاسیسات برطرف میکنیم.